Wijziging in ons bezorg- en verpakkingsproces

Bij DeliNova zijn we vastbesloten om onze impact op het milieu te verminderen. In lijn met onze toewijding aan duurzaamheid introduceren we een nieuwe manier van leveren die zowel milieuvriendelijker als efficiënter is.


Overgang naar gerecyclede plastic kratten

Om het gebruik van karton te minimaliseren, stappen we over van kartonnen dozen naar gerecyclede plastic kratten met statiegeld. Deze verandering helpt ons niet alleen om de hoeveelheid afval te verminderen, maar bevordert ook het hergebruik van materialen.


Hoe werkt het?

  • Statiegeldsysteem: Elk krat (of deksel) heeft een statiegeldwaarde van Nafl. 15,-.
  • Retourneer bij aflevering: Als u de kratten direct bij aflevering retourneert aan de bezorger, betaalt u niets extra.
  • In bezit houden: Houdt u één of meerdere kratten in uw bezit om later in te leveren, dan tekent u hiervoor op de afleveringsbon en wordt het bedrag automatisch bijgeschreven op uw factuur na de bezorging.
  • Volgende keer retourneren: Wanneer u de kratten de volgende keer weer meegeeft aan de bezorger, wordt dit bedrag meteen verrekend.


Efficiënte en gescheiden opslag

Onze kratten zijn voorzien van kleurcodes om een efficiënte en gescheiden opslag mogelijk te maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze milieubewuste verandering een positieve bijdrage zal leveren aan een groenere toekomst. Door samen te werken, kunnen we een aanzienlijk verschil maken voor ons milieu.


Hartelijk dank voor uw medewerking en steun in deze overgang. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via sales@deli-nova.com.